B A B Y T H E R A P E U T

O V E R   T A M A R A   D E   C O S T E R

Moeder worden (2003) was voor mij een verrijkende en ver-reikende ervaring - toen - en nog steeds. Het ouderschap is als een reis, ik reis hierin heel graag met je mee. “It take a village to rise a child” en dat klopt. Ouderen hoef je niet alleen te doen. Een ouder worden of ouderen is een zoektocht, je weg zoeken, met vallen en opstaan. Struikelen, even blijven liggen en weer verder gaan. 

 

Zelf heb ik door eigen ervaring een extra dosis liefde voor de wijsheid van baby’s en de kracht van vrouwen. Het traject van zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de eerste weken met jullie baby kan best spannend zijn, soms echt heftig of ook vlot. In elk geval is ieder met een eigen verhaal meer dan welkom. 

 

Als vroedvrouw (2002) heb ik eerst ervaring mogen opdoen in het St -Vincentius Ziekenhuis in Antwerpen. Sinds 2011 ben ik volledig zelfstandig in de eerste lijn en heb me doorheen de jaren gespecialiseerd in de communicatie van baby’s. In 2019 startte ik de opleiding babytherapie in Bristol bij Matthew Appleton en in 2022 start ik met de opleiding biodynamische cranio sacrale therapie om een zachte verbinding te kunnen maken bij zowel mama’s en hun kindjes.

A A N B O D

Babytherapie bij traumatische bevalling, regulatieproblemen (huilen, voeding, slaap,...), hechtingsmoeilijkheden,...


P R A K T I S C H 

- Elke maandagavond ben ik aanwezig bij Draag-Kracht.

- Tarieven:

  • Sessie (50'): 70 Euro

- Betalingen kunnen in contanten of via payconiq.

- Indien verhinderd, gelieve 24u op voorhand te verwittigen. Laattijdige annulaties worden in rekening gebracht.

- RIZIV nummer Tamara: 40604297003