O R T H O M O L E C U L A I R  A R T S

O V E R   N A T H A L I E  V A N  D E R  A A

Ik behaalde mijn diploma als arts aan de Katholieke Universiteit Leuven en specialiseerde me in kindergeneeskunde in Londen. Vervolgens werkte ik in UZA als als pediater en onderzoeker op de dienst medische genetica waar ik doctoreerde in de genetische oorzaken van autisme en ontwikkelingsstoornissen. Mijn research bracht me het inzicht dat de manifestatie van een ziektebeeld niet alleen door de genetica wordt bepaald, maar ook door impact van de omgeving (o.a. voeding, milieu, relaties, trauma,…). Sindsdien benader ik gezondheid vanuit een holistische visie met aandacht voor de fysieke en psychologische aspecten. In dit kader volgde ik aanvullende opleidingen in de orthomoleculaire geneeskunde (ICZO), interpersoonlijke neurobiologie (Dr. Dan Siegel) en compassionate inquiry (Dr. Gabor Maté). Deze vormingen lieten me inzien dat het belangrijk is om als kinderarts ook aandacht te hebben voor de gezondheid van de ouders. Bijgevolg ben ik me eveneens gaan toeleggen op de holistische behandeling van volwassenen. Ik kijk hierbij niet enkel naar de klacht, maar ga ook de oorzaak achterhalen. In dit behandeltraject gebruik ik de orthomoleculaire geneeskunde als basis voor een optimaal functioneren van het lichaam en geest.


A A N B O D

U kan bij mij terecht voor orthomoleculaire consultaties:

  • Check-up van je gezondheid via een orthomoleculair bloedonderzoek en leefstijladvies
  • Bij fertiliteitproblemen, hormonale klachten, immuniteitsproblemen, spijsverteringsproblemen, huidaandoeningen en emotionele moeilijkheden.

 

P R A K T I S C H

  • Ik ben aanwezig in Draag-Kracht op maandag, dinsdagvoormiddag en woensdag. Je kan voor een afspraak ons telefonisch contacteren elke weekdag tussen 14u en 17u op 03 283 83 09.
  • Ik ben als arts niet geconventioneerd.
  • Betalingen kunnen via payconic/bankapp of cash.
  • Ik ben geaccrediteerd, waardoor ik me regelmatig bijschool.
  • RIZIV nummer: 1-17669-89-690
unsplash